Videoclips

VIDEOCLIPS

Yo Te Quiero

Mei 2022


Hier is hij dan de gloed nieuwe single van Patrick Valentijn genaamd

"Yo Te Quiero" ga lekker relax achterover liggen in je luie stoel, sluit je

ogen en luister naar de zwoele zomerse sferen alsof je op het Spaanse strand ligt... 


"Yo Te Quiero" is nu overal te beluisteren, downloaden en te streamen via de bekende portals zoals Spotify, iTunes, HitsNL, Deezers en YouTube.

Echt weer een nummer voor in je afspeellijst!


Let's Go........ Yo Te Quiero, Mi Amore!

Leef dan

Juli 2021


Hier is hij dan de gloed nieuwe single van Patrick Valentijn genaamd "Leef dan" Een vleugje Banana Boat, een snufje Conkarah en een beetje reaggaeton met een vrolijke nederlandse tekst dat is de nieuwe single van Patrick Valentijn. Deze zomerknaller zal veel mensen een stralende lach bezorgen.


"Leef dan" is nu overal te beluisteren, downloaden en te streamen via de bekende portals zoals Spotify, iTunes, HitsNL, Deezers en YouTube. Echt weer een nummer voor in je afspeellijst!

Chiquita Valentina

Maart 2020


De single van Patrick Valentijn genaamd "Chiquita Valentina" een lekkere swinggende Summer Jam achtige zomerplaat met Mexicaanse temperamenten erin verwerkt.

Zodra je de single start gaan je heupen vanzelf swinggen en gaan de voetjes van de vloer. Luister hem snel zodat je hem kan toevoegen aan je afspeellijsten op Spotify, iTunes, HitsNL of YouTube....


Zo gaat het in het leven

September 2018


De single van Patrick Valentijn "Zo gaat het in het leven" In 1979 scoorde Peter Kent een top 40 hit met It’s a real good feeling.

Nu bijna 40 jaar later vond Patrick Valentijn het de hoogste tijd deze klassieker door Manfred Jongenelis in een gezellig muzikaal jasje te steken en te voorzien van een pakkende Nederlandse tekst. Ook is de single voorzien van een prima videoclip, geproduceerd door Ger Oerlemans.

Als jij niet hier bent

Juni 2016


Dit is dan ook voor Patrick Valentijn het juiste moment om de nieuwe singel “Als jij niet hier bent” kracht bij te zetten en met volle trots te lanceren. De singel "Als jij hier niet bent" komt uit de oude doos in de beginjaren van de Bee Gees in 1967 onder de titel "To love somebody".

"Als je niet hier bent" is opgepimpt en ondergedompeld in een reggaestijl, zodat je een relaxte zomerse maar toch zonnige singel krijgt waar je heerlijk bij weg kan zwijmelen met een tropische verkoeling.

Voel jij wat ik voel

Juni 2015


Met het liedje "Voel jij wat ik voel" een nummer met salsa klanken en Spaanse temperamenten wilde de Limburgse zanger laten horen dat hij veelzijdig is.


Jij tilde mij weer op

Januari 2014


De fantasische ballade van Patrick Valentijn "Jij tilde mij weer op"


Mijn zonnestraaltje

Juni 2013


De comeback single van Patrick Valentijn "Mijn zonnestraaltje"